Ster.nl

alles over adverteren

Welovereclame

je favoriete reclames

Ster extra

een wereld vol extra's


Vorig bericht Volgend bericht

Zapplive komt met nieuw mysterie

22 augustus 2013

    • zapp mystery

Na het grote succes van Zaak Zappendael, start het jeugdprogramma Zapplive op 28 september een nieuw Zappmysterie. Tien bekende Zapp-presentatoren en -acteurs raken verzeild in een mysterieus complot. Er is sprake van een dubbele moord. Wie heeft Tim Douwsma en Monique Smit vermoord? Wie is onschuldig en wie is de dader? Kijkers kunnen via tv en internet de Zappers hierbij helpen.

Tien weken lang zal het Zappmysterie in Zapplive worden ontrafeld. Kijkers kunnen online via www.zappmysterie.nl als speurder rond het plaats delict navigeren en aan de hand van hints, games en extra filmpjes helpen het mysterie op te lossen. 


De tien deelnemende, speurende Zappers zijn: Jetske (BZT Show), Maurice (Klokhuis), Lex (Kinderen voor kinderen), Lennart (SpangaS), Nienke (Klokhuis), Milouska (Jeugdjournaal), Ricardo (SpangaS), Ron (Zappsport), Nick (Jeugdjournaal) en Evelien (Zapplive). Allen zijn uitgenodigd op een Zappfeestje. Maar wat een feest had moeten worden, eindigt in een bizarre afloop.

Naast het Zappmysterie start op 17 september ook weer een nieuw seizoen van Zapplive, natuurlijk weer boordevol nieuwste trends, bekende gasten en spectaculaire games. Evelien Bosch is tot eind november met zwangerschapsverlof. Zij zal deze periode op dinsdag en donderdag worden vervangen door Jetske van den Elsen. Op de zaterdagen staat Vivienne van den Assem aan de zijde van Sascha Visser. 

Zapplive wordt uitgezonden bij Zapp op dinsdag en donderdag om 17.00 uur en zaterdag om 8.45 uur.
Het tiendelige Zappmysterie van Zapplive start op zaterdag 28 september om  8.45 uur bij Zapp. 


Waarom kan ik dit niet bekijken of delen?